Ambasada Republicii Moldova în Regatul Țărilor de Jos

Useful linksPrivatization
Centrul de Apel
Chamber

Anunțuri

Alertă de călătorie în Olanda – Cod portocaliu de vânt puternic

Ambasada Republicii Moldova în Regatul Țărilor de Jos informează cetăţenii care doresc să călătorească în Olanda sau care se află deja în această țară cu privire la emiterea codului portocaliu de vânt puternic şi furtună pentru ziua de joi, 18 ianuarie 2018.

Autoritățile locale comunică că vântul va atinge viteze cuprinse între 100 şi 130 km/oră pe întreg teritoriului Olandei. Aeroportul internațional Schiphol din Amsterdam avertizează cu privire la producerea unor perturbări serioase ale traficului aerian pe parcursul întregii zile. Din cauza vântului puternic există posibilitatea ca zborurile să fie operate cu întârzieri sau anulate în general.

Pentru informaţii actualizate, serviciul aeroportuar Schiphol recomandă călătorilor să verifice site-ul aeroportului sau să contacteze compania care asigură zborul.

Cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, cu caracter de urgenţă, pot apela funcționarul consular la telefonul de urgență al Ambasadei: (+31) (0) 621 371 777.