Ambasada Republicii Moldova în Regatul Țărilor de Jos

Useful links


Centrul de Apel E-services Registru Chamber

Salutul ambasadorului

Stimați vizitatori,

Bine ați venit pe pagina Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Țărilor de Jos!

Sperăm că aici veți găsi informația necesară despre Ambasadă, despre Republica Moldova, despre relațiile bilaterale cu Regatul Țărilor de Jos, precum și despre activitățile desfășurate în cadrul organizațiilor internaționale cu sediul la Haga.

Suntem încrezuți că pagina noastră va servi drept instrument dinamic și interactiv pentru toți acei interesați de a cunoaște mai mult despre Republica Moldova și despre rolul ei în regiune și în lume.

Urmăriți actualizările la rubrica noutăți pentru a afla mai multe despre ultimele evoluții în activitatea internă și externă a Republicii Moldova.

În cazul în care sunteți interesați să aflați mai multe despre Republica Moldova, această pagină vă oferă informații utile privind economia, cultura, istoria și tradițiile țării, oportunitățile de călătorie, precum și legături utile către diverse pagini ale autorităților și organizațiilor relevante.

Sperăm ca navigarea pe pagina Ambasadei să vă aducă plăcere. Nu ezitați să ne contactați și să ne adresați orice întrebare sau sugestie, să vă exprimați opinia sau să lăsați comentarii pe subiectele care vă interesează.

Vă mulțumim pentru interesul manifestat!

Emilian BRENICI
Ambasador