Ambasada Republicii Moldova în Regatul Țărilor de Jos

Useful linksCentrul de Apel
Chamber

Noutăţile Ambasadei

Ambasada Republicii Moldova a participat la "Festivalul Ambasadelor 2017"

Sâmbătă, 02 septembrie 2017, la Haga a avut loc cea de-a cincea ediție a Festivalului Ambasadelor și a târgului internațional organizat cu această ocazie. Evenimentul a fost organizat sub patronajul și suportul municipalității orașului Haga, în colaborare cu peste 50 de ambasade rezidente în capitala administrativă olandeză. În acest an, Festivalul a fost vizitat de circa 40.000 de oameni.

La TÂRGUL INTERNAȚIONAL oaspeții au avut posibilitatea să viziteze pentru prima dată standul Republicii Moldova, în care au fost prezentate diverse produse autohtone printre care și vinuri, gemuri de casă, miere, dulciuri, gustări tradiționale și o varietate mare de produse de meșteșugărit și suvenire realizate manual.

Ambasada Republicii Moldova exprimă aprecieri și gratitudine în adresa comunității moldovenilor ce locuiesc în Țările de Jos, în mod special grupului de inițiativă “NorocOlanda”, pentru efortul și sprijinul lor deosebit, precum și companiilor moldovenești pentru contribuția lor valoroasă – toate împreună făcând participarea noastră un mare succes.

Galeria foto